Eerste indruk

Zoals gezegd kan ik je helpen bij de zoektocht naar de ware. Via verschillende lessen krijg je persoonlijke adviezen, en neem ik je mee in de wereld die de liefde heet. In deze lessen zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:
Eerste indruk

De verwachting van de vrouw versus de man

Er wordt wel eens gezegd dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Hier wordt mee bedoeld dat vrouwen en mannen gewoon enorm verschillend zijn. Wat een normale verwachting is voor een man, kan voor een vrouw weer helemaal anders zijn en vice versa. In de lessen wordt daarom besproken wat mannen en vrouwen zo ongeveer verwachten in het contact en daten. Zo kan duidelijk gemaakt worden hoe je daar mee om kan gaan.

Eerste indruk

Hoe zorg ik dat ik opval, of hoe regel ik een date

De eerste indruk is enorm belangrijk, maar ook hoe je jezelf daarna presenteert heeft veel effect op het wel of niet succes hebben met maken van een date. Hoe kun je ervoor zorgen dat je opvalt bij de persoon die je leuk vindt? En hoe kan ik er dan voor zorgen dat er ook een date uitkomt? Hierbij ga ik je helpen!

Eerste indruk

Wat wel te zeggen en wat juist niet. Of wat kan beter wachten tot later

Vooral in het begin van het contact is het belangrijk om goed te letten op wat je wel en niet moet zeggen. Sommige onderwerpen of ervaringen zijn dingen die zeker besproken moeten worden wanneer het contact echt serieus wordt, maar kunnen in het begin beter nog even achterwege worden gelaten.

Eerste indruk

De eerste date

Je hebt het voor elkaar gekregen. Je gaat op date, met die ene geweldige persoon. Maar wat te doen? Hoe pak je dit aan? Waar ga je heen? En hoe zorg je ervoor dat het een geslaagde date wordt? Ik ga je hier allemaal bij helpen, zodat jij zorgeloos op date kunt gaan!

Eerste indruk

Hoe zorg ik voor een vervolgdate

De eerste date is voorbij, het was erg leuk en voor beiden was het een geslaagde date. Maar hoe nu verder? Hoe zorg je voor die tweede date en dat er dus echt stappen genomen kunnen worden. Ook hierbij zal ik je persoonlijk advies kunnen geven om ervoor te zorgen dat die tweede date er hoe dan ook komt!

Eerste indruk

Kledingadvies

Kleren maken de man wordt weleens gezegd en hier is niks aan gelogen. Met een goede outfit kan meteen een goede eerste indruk afgegeven kunnen worden. Over smaak valt niet te twisten, maar ik kan wel begrijpen dat je soms zelf niet goed weet wat je wat uit de kast moet trekken. Daarom gaan wij hier dan ook samen naar kijken, om jou in je beste outfit op date te kunnen sturen.

En dit zijn nog maar een aantal van de onderwerpen die aan bod zullen komen.