Ware liefde

Op zoek naar ware liefde

Voor je gevoel heb je het allemaal. Een eigen huisje, een leuke baan, een geweldige vriendenkring, een druk sociaal leven en misschien heb je ook wel een lief huisdier. Desondanks kriebelt het toch een beetje als het de ware liefde betreft. Op elk feestje of gelegenheid kom je alleen aan en zullen je vrienden en vriendinnen toch altijd dezelfde vraag stellen. Wanneer vind jij nou eens een leuke man? Misschien zeg je wel dat je geen man nodig hebt, of gewoon niet op zoek bent, of dat het misschien vanzelf wel komt. Maar toch kan je je dan op een gegeven moment misschien wel af gaan vragen of het aan de man ligt of aan het feit dat je misschien niet laat merken dat je er voor open staat?

Iemand echt leren kennen

Ben je bereid om jezelf te veranderen, om de dingen anders te doen dan je nu doet. Om je zo de weg te kunnen wijzen naar die leuke man, en ervoor te zorgen dat het niet weer op niets uitdraait. Ik zal je helpen om de verwachting goed te stellen, ervoor te zorgen dat er geen te hoge of juist veel te lage verwachtingen zijn. En dat het bij de man niet alleen maar om dat “ene ding” draait. Op deze manier probeer ik ervoor te zorgen dat je een man echt leert kennen en dat het kan leiden tot een langdurige relatie en de ware liefde.

Ontdek wie jij bent

Samen zullen we op zoek gaan naar hoe jij bent en wat je doet in het contact met een man. We zullen kijken naar welke signalen je uitzendt naar een man, ook signalen die je misschien niet eens bewust uitzendt. Er wordt gekeken naar de manier waarop je loopt, beweegt en praat. Ik zal je dan uitleggen wat voor effect bepaald gedrag heeft op mannen. Je krijgt tips om ervoor te zorgen dat je datgene uitstraalt wat je ook verwacht, en hoe je ervoor kan zorgen dat je zo overkomt bij een man zoals jij jezelf graag ziet.

Alles op een rijtje

Hieronder wat onderwerpen die in elk geval aanbod komen:

  • Hoe trek ik de juiste aandacht van een man.
  • Wat voor effect heeft mijn kleding op de date.
  • Waar praat je over.
  • Wat doe je wel of juist niet op de date.
  • Hoe onderhoud je contact in de eerste weken.